HTML

CC Kerttervezés

Kerttervezéssel, kerti növényalkalmazásokkal, növényigényekkel foglalkozó oldal. A feltett kerttervek saját munkák, felmérés, vagy helyszínrajz alapján lehet tervezést igényelni. A blogon szerepelnek iskolai feladatok, rajzok, makettek valamint tanult növények leírásai, alkalmazási területeik, tanácsok a gondozásukkal kapcsolatban.

Friss topikok

Címkék

Archívum

2011.10.04. 10:13 :: The Comic Cat

 

Üdvözlök minden érdeklődőt frissen indított Blogomon!

A nevem Barcsik Szabira és jelenleg a Corinus Egyetem Tájépítészeti karán tanulok. A blog létrehozásának célja az, hogy még a diplomám megszerzése előtt is bekerülhessek a szakmai vérkeringésbe.

Célom, hogy tanulóként is, később pedig szakemberként tudjak segíteni, tanácsot adni a kertekkel, kerttervezéssel, növényalkalmazással, tér elválasztással és összekötéssel kapcsolatos kérdésekre. Közzé fogok tenni kertterveket, maketteket, amiket én készítettem, legyen szó, a saját családi kertünk felméréséről, vagy a nagyanyám már meglévő kertjének átalakítási terveiről, esetleg olyan kerttervekről, amik nem léteznek, de különböző kerttípusok kialakításához adhat ötletet az érdeklődőknek.

Másik célom, hogy azok, akik szeretnék megújítani a kertjüket, új arculatot adni neki, vagy éppen épülő házuk környezetét szeretnék megalkotni, azok se maradjanak segítség nélkül. Amennyiben méretadatokat küldenek az adott kertről, esetleg egy, az építés közben készült helyszínrajzot a kert és a ház elhelyezkedéséről, valamint néhány mondatban leírják, hogy mi a legfontosabb szempont a kertjükkel szemben, készítek nekik egy tervet és ha engedélyezik, itt a blogon közzéteszem. Ezek a kerttervek díjmentesek, számomra gyakorlást jelentenek, az ön számára pedig egy élvezhető és élhető kertet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cckert.blog.hu/api/trackback/id/tr503277279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása